O NAMA

DOBRODOŠLI U SVET ANIMACIJE

Uv Dance Animatori, to smo mi, plesači, koreografi i treneri plesne škole UV Dens koja vuče korene još iz 1999. godine od plesne škole Oki Doki a kao UV Dens postojimo od 2012. godine kada smo po prvi put sa plesnim UV performansom nastupili u UV kostimima pod imenom UV Dens u emisiji “Ja imam Talenat” https://www.youtube.com/watch?v=8KER3Lq745w&t=10s

I tada smo osvojili srca publike širom zemlje. Od tada smo počeli da radimo na futurističkim performansima i da napredujemo i razvijamo naš tim. Uradili smo prve neonske i led kostime u zemlji (svetleće robote, vile itd). Radili smo na performansima sa specijalnim efektima i kostimima i nastupali na mnogim događajima u zemlji ali i inostranstvu. Obzirom da su naši performansi i kostimi bili jako zanimljivi deci a kako su mnogi od naših članova tima i treneri plesa razradili smo i animatorsku sekciju i počeli da radimo i animaciju dece kako na dečjim rođendanima tako i na raznim eventima.

Trudimo se da negujemo naš tim tako da su neki od naših animatora sa nama već 18 godina takoreći odrasli su u plesnoj školi. Naš slogan je nova dimenzija performansa i animacije pa stoga nastojimo da naši nastupi ostanu nezaboravni i da posle nas ostanu osmesi na licima kako dece tako i roditelja.

Vaši UV Dance Animatori ☺

POGLEDAJTE JEDINSTVENU PONUDU NAŠIH KOSTIMA U KATALOGU.