ŠTA OBEZBEDJUJEMO

NUDIMO EKSKLUZIVNE KOSTIME

NAŠA PONUDA

VAŠ DOŽIVLJAJ NA MAKSIMUM

ANIMACIJA DECE

Animacija dece na rođendanima, svadbama, krštenjima, proslavama firmi kao i drugim događajima. Naši animatori će osmisliti zanimljive igre i prilagoditi ih uzrastu dece kao i temi rođendana ili nekog drugog događaja. Sama animacija se sastoji od raznih plesnih koreografija, takmičarskih igara, sportskih igara, igara sa rekvizitima, program je raznovrstan i osmišljen kao igre bez granica. Naši animatori mogu biti u željenim kostimima ili bez kostima.

KOSTIMI

Pogledajte katalog naših kostima i odaberite odgovarajuće kostime koje će nositi naši animatori na Vašem događaju. Za specijalne prilike možemo po Vašoj želji uraditi i namenske kostime ukoliko ih nema u našem katalogu.

KREATIVNE RADIONICE

Naši animatori će pripremiti i organizovati tematske radionice koje će se uklopiti u vaš događaj i to radionice poput: na temu iz filomvova-crtaća, novogodišnje radionice, za dan zaljubljenih, osmomartovske, prolećne, uskršnje, letnje, polazak u školu, radionice za tim bildinge na zadatu temu na primer tema u vezi sa delatnošću kojom se firma bavi i slično. Rekvizite i materijal za radionice možemo mi obezbediti ili Vi naravno sve u dogovoru sa Vama.

DEČJE PREDSTAVE

Želeli smo da naši junaci ispričaju svoju priču, zbog čega smo spremili interaktivne predstave tj predstave za decu u kojima svi mogu da uživaju. Naše dečje predstave sadrže puno plesa jer su svi naši animatori ujedno i plesači koji znaju da plešu mnoge plesne stilove. Svi su obučavani u plesnoj školi UV DANCE u Beogradu i, sem za dečje predstave, aktivno pripremaju plesne koreografije kada su potrebni: plesači za spotove, plesači za korporativne događaje, plesači za koncerte, plesači za venčanja, punoletstva... upotpunjene raskošnim UV i LED osvetljenjem. Ako su Vam možda potrebni i samo plesači za evente, došli ste na pravu adresu!

FACEPAINTING

Crtanje po licu: neka Vaša deca na kratko postanu junaci koje najviše vole tako što će im naši animaotri na licu nacrtati željene junake ili neke druge lepe crtže po njihovoj želji. Takođe možemo da radimo i UV Facepainting za UV žurke i da oživimo neku novu dimenziju magije i zabave. Imamo uv boje i odlične uv reflektore za uv žurke.

UV ŽURKE

Ako želite novu dimenziju rođendana UV DANCE ANIMATORI će napraviti i organizovati nezaboravnu UV Žurku za rođendan vašeg deteta ili povodom nekog drugog događaja. Imamo fenomenalne UV kostime (ručno rađene), profesionalne UV reflektore, razglas, mikrofone… Možemo uraditi i UV facepainting deci ali i roditeljima, da svima sijaju crteži na licu ili rukama i da žurka bude još bolja!

LEVITACIJE

Nešto jedinstveno u regionu što se pokazalo jako interesantno i magično kako za decu tako i za odrasle su upravo naše magične levitacije. Imamo nekoliko zanimljivih kostima koji levitiraju i izgledaju kao da lebde (duh iz lampe, duh iz magične napuštene kuće, devojka sirena, duhovi, veštica koja lebdi, indijci, duh iz bureta Miladin... Pored rođendana levitacije su jako zanimljive za sajmove, festivale, ulične evente itd. Možemo prilagoditi i neke od kostima koji nisu u ponudi i napraviti da i oni budu levitacija i baš specijalno urađeni za Vaš event.

FESTIVALI

Obzirom da u našem fundusu imamo preko 150 različitih vrsta kostima možemo organizovati celu karnevalsku povorku sa raskošnim i interesantnim kostimima za Vaš karneval, festival ili maskembal. Takođe možemo uraditi i namenske kostime po Vašoj želji. Dakle ako želite 5,10.50, 100 i više kostima mi smo spremni. Kostimirani animatori mogu biti i u svetlećim kostimima koji su jako atraktivni noću kao i na štulama visoki i po 3 metra kao pravi divovi.

TIM BILDING

Za kompanije imamo zanimljiv program za tim bildinge i ostale kompanijske evente. Možemo organizovati animaciju Vaših zaposlenih, naučiti ih da plešu, realizovati program interaktivnih, sportskih i ostalih zabavnih igara. Možemo organizovati uv žurku, karaoke party, nastup naših plesača u kostimima sa specijalnim efektima i slično. U dogovoru sa Vama možemo kreirati i realizovati jedinstven tim bilding program. Program može biti realizovan na više jezika.

SPECIJALNI EFEKTI

Za Vaš događaj možemo pripremiti razne specijalne efekte: dim mašinu, balon mašinu, vatromet, nastup plesača u svetlećim kostimima, laser šou, fotografisanje u svetlećoj zvezdi sa logom kompanije, izlazak iz lotosovog cveta koji se okrece i ima ogromne latice koje mogu biti brendirane…

PERFORMANSI ZA EVENTE

Naši plesači koji igraju razne plesne stilove mogu nastupiti u izabranim kostimima (led roboti, svetleće vile, uv neonski kostimi, diamond kostimi…) na rođendanima, krštenjima, punoletstvima, veridbama, svadbama, proslavama kompanija, manifestacijama, šoping molovima, sajmovima itd. Možemo uraditi muzički mix za nastup, pripremiti specijalne kostime, efekte kao i tematsku koreografiju.

VIDEO ČESTITKE

Naši animatori u kostimima heroja koje Vi odaberete iz kataloga (spajdermen, meda, princeza, robot, vila…) mogu snimiti video čestitku po Vašoj želji za osobu koju želite da iznenadite.

HEROJI DONOSE POKLONE

Naši animatori u kostimima heroja koje Vi odaberete iz kataloga (spajdermen, meda, princeza, robot, vila…) mogu otići na željenu adresu i odneti poklon koji ste odabrali za osobu koju želite da iznenadite.

FILMSKE PREMIJERE

Do sada smo uradili veliki broj holivudskih filmskih premijera u našoj zemlji i spremni smo za razne nove izazove. Priprema kostima, specijalnih efekata i performansa.

KARAOKE ŽURKA

Možemo organizovati interaktivnu karaoke žurku za rođendane i druge događaje. Imamo veliki izbor karaoke pesama, ozvučenje, bežične mikrofone, video projektor…

PRVI PLES ZA MLADENCE

Gledajući naše nastupe, sigurni smo da ćete poželeti i sami da zaplešete. Plesači i treneri UV DANCE- a su spremni da vam pomognu da naučite Vaš prvi ples i to samo za 3 do 5 časova, plesna škola je inače namenjena za sve uzraste, možemo pripremiti i kumove i rodbinu i decu i napraviti pravi plesni spektakl na vašem venčanju.

Možete nam se pridružiti i plesati aktivno, ili se spremiti da zadivite zvanice svojim prvim plesom na venčanju – ples za mladence – mladenački ples.

Prvi ples postaje još romantičniji ukoliko pre njega izađete iz lotosovog cveta čime ćete iznenaditi sve prisutne. Lotosov cvet je nešto jedinstveno na našim prostorima!